Borstel voor hairextensions

 2,99 excl. BTW/TVA

Speciaal voor hairextensions

Voor een goede verzorging van uw extensions moet u een paar keer per dag uw haar goed door borstelen, dit om klitten en vervilting te voorkomen.

Artikelnummer: Brush-Small Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Haarborstel Extension Borstel klein

Borstel uw hairextensions altijd goed door met een extension haarborstel. Deze borstel ideaal voor de verzorging van uw haarextensions. Voor een goede verzorging van uw extensions moet u een paar keer per dag uw haar goed door borstelen, dit om klitten en vervilting te voorkomen. Begin altijd netjes bij de punten en ga dan langzaam een stukje omhoog tot dat  u bij de waxjes van de extensions bent aangekomen. Het is belangrijk dat u niet alleen de haren onder de aanhechting borstel maar ook de losse haartjes boven de aanhechting. Ga tot slot met de borstel ook over de waxjes en borstel helemaal naar beneden. Omdat je tussen de 80 en 100 haren per dag verliest en die haren vast zitten in een extension moet je de haren boven de aanhechting ook borstelen.

Verzorging

Altijd uw haar goed doorborstelen voordat u uw haar gaat wassen. Probeer voorzichtig te zijn met uw haar als u het nat wil door borstelen. Borstelen van het haar polijst het haar ook zodat het mooi gaat glanzen voor zowel je hair extensions als je eigen haar.

Nooit gebruiken

Gebruik nooit een ijzeren kam.  Gebruik ook nooit een borstel met stalen punten.  Deze borstel trekt uw eigen haar maar ook de hairextensions helemaal stuk. De extensions kunnen dan afbreken of u krijgt kale plekken en trekt u uw eigen haar helemaal stuk. Deze hairextension haarborstel heeft zachte haren en beschadigd het haar niet. Perfect voor in je tas en daardoor uitermate geschikt om bijvoorbeeld mee te nemen op reis of naar het strand: de hairextensions borstel klein. En wanneer je niet op vakantie gaat, natuurlijk ook gewoon mee naar je werk of tijdens een dagje uit.
Extensions van stijl en natural weave minimaal 4 keer per dag borstelen. Gekruld curly haarextensions alleen in de ochtend en avond borstelen. Vaak kunt u dit product kiezen als GRATIS cadeau product.

Ga naar de bovenkant