Cursus overzicht van alle extension systemen

Jouw leerbedrijf voor de Basiscursus, Masterclass, ROC Gastcolleges, Salon- en Experttrainingen

online-cursus-extensions-opleiding-hairextensions-academy

Online cursus extensions volgen ( via onze nieuwe cursus website www.onlinehairacademy.com)

Met veel trots introduceren wij nu als eerste in West-Europe het onlune cursus platform, die je dus thuis kunt volgen vanaf je eigen laptop, tablet of smartphone. Deze zeer complete cursus bestaat uit modules, veel hoofdstukken en is Nederlandstalig. Alles wordt uitgelegd met duidelijke foto’s, illustraties, video’s en alle teksten zijn makkelijk te volgen. Je hebt geen kapperservaring nodig. De totale cursusduur is tussen de 9 uur en 12 uur, maar je mag er 14 dagen over doen. Nergens leer je zoveel over wax extensions! Gewoon thuis op je computer, tablet of smartphone.
Deze cursus is speciaal ontwikkeld door dé hair extensions expert van de BeNeLux: Sylvia Bruens.

 
opleiding-extensions-school-academy-hairextensions

Complete opleiding Allround Hairextension Expert

Opleiding van 3 maanden of korter tot hairextension expert. 13 weken lang ga je elke week naar school, volg je al onze opleidingen. Deze opleiding is bedoeld voor mensen die serieus verder willen in het vak hairextensions. Na afronden van deze opleiding ben je ook helemaal klaar voor om een eigen salon te openen.

cursus-6-in-1

Cursus extensions leer 10 systemen op 1 dag.

Cursus hairextensions die 10 systemen leert op 1 dag. U heeft voor deze dag geen kappers ervaring nodig. Tijdens deze cursus krijgt u veel theorie en uitleg over verschillende methodes en er wordt u veel voorgedaan en gedemonstreerd.

Basiscursus hairextensions

Basiscursus Hairextensions

De basiscursus hairextensions duurt 1 dag. Deze cursus begint om 10:00 uur en duurt tot ongeveer 15:00 uur. Voor deze cursus heeft u geen kapperservaring of Kamer van Koophandel inschrijving nodig. Tijdens de basiscursus zet u de hairextensions altijd in op een oefenhoofd.

Deze cursus is vanwege de corona crisis niet beschikbaar. Volg deze cursus online klik hier

cursus-v-part-pruik-haarstuk-u-part-maken

Cursus V-part U-part haarstuk of pruik maken

Cursus duurt 1 dag. Deze cursus begint om 10:00 uur en duurt tot ongeveer 16:00 uur. Voor deze cursus heb je geen kapperservaring of Kamer van Koophandel inschrijving nodig. Aan het eind van de dag heb je je eigen haarstuk of pruik gemaakt.

Deze cursus is vanwege de corona crisis niet beschikbaar. Volg deze cursus online klik hier

basiscursus-hairweave

Basiscursus Hairweave

De basiscursus Hairweave duurt 1 dag. Deze cursus begint om 10:00 uur en duurt tot ongeveer 15:00 uur. Voor deze cursus heeft u geen kapperservaring of Kamer van Koophandel inschrijving nodig. Tijdens de basis cursus zet u de Hairweave altijd in op een oefenhoofd.

Deze cursus is vanwege de corona crisis niet beschikbaar. Volg deze cursus online klik hier

microring-cursus-socap-extensions-hairextensions

Basiscursus Microring Technieken

De basiscursus microring extensions duurt 1 dag. Deze cursus begint om 10:00 uur en duurt tot ongeveer 15:00 uur. Voor deze cursus heeft u geen kapperservaring of Kamer van Koophandel inschrijving nodig. Tijdens de basiscursus zet u de microring extensions altijd in op een oefenhoofd.

Deze cursus is vanwege de corona crisis niet beschikbaar. Volg deze cursus online klik hier

Socap-tapeextensions-tape-extensions-sticker-hairextensions

Cursus Tape Extensions

Deze cursus duurt gemiddeld 4 uur. Voor deze cursus heb je een model nodig. Het model betaald dan de extensions. Je hebt voor een haarverlenging ongeveer 6 tot 8 pakjes nodig. Je leert een haarverlenging zetten met tape extensions. Zowel het verwijderen als het herplaatsen van deze extensions. De extensions blijven 3 tot 4 maanden zitten en je kunt ze hergebruiken. Ook leer je de extensions in model te knippen of te snijden en natuurlijk het stylen van het haar.

Deze cursus is vanwege de corona crisis niet beschikbaar. Volg deze cursus online klik hier

Socap-extensions-cursus-hairextensions

Masterclass Hairextensions

De masterclass Hairextensions duurt 1 dag. Dit is de vervolgcursus na onze basiscursus. Deze cursus begint om 10:00 uur en duurt tot ongeveer 16:30 uur. Voor deze cursus heeft u geen kapperservaring of Kamer van Koophandel inschrijving nodig. U neemt u uw eigen model mee om een haarverlenging in te zetten. Voor de cursus dient het model haar eigen haar aan te schaffen. De prijzen kunt u vinden op onze website.

masterclass hairweave

Masterclass Hairweave

De masterclass hairweave duurt 1 dag. Dit is de vervolgcursus na onze basiscursus. Deze cursus begint om 10:00 uur en duurt tot ongeveer 16:30. Voor deze cursus heeft u geen kapperservaring of Kamer van Koophandel inschrijving nodig. U neemt u uw eigen model mee om een haarverlenging in te zetten. Voor de cursus dient het model haar eigen haar aan te schaffen. De prijzen kunt u vinden op onze website.

micro-ring-extensions-cursus

Masterclass Microring

De masterclass microring duurt 1 dag. Dit is de vervolgcursus na onze basiscursus. Deze cursus begint om 10:00 uur en duurt tot ongeveer 16:30. Voor deze cursus heeft u geen kapperservaring of Kamer van Koophandel inschrijving nodig. U neemt u uw eigen model mee om een haarverlenging in te zetten. Voor de cursus dient het model haar eigen haar aan te schaffen. De prijzen kunt u vinden op onze website.

cursus-school-kapperschool-roc

College Hairextensions gast docent op uw school of opleidingsinstituut

Het ROC te Nijmegen heeft het voortouw genomen om het vak hairextensions bij de kapperopleiding aan te bieden. In samenwerking met Haar-Expert Sylvia Bruens van Original Socap is er passend lesmateriaal ontworpen. Het eerste Gast Colleges Hairextensions zijn met veel enthousiasme ontvangen en de volgende ROC’s staan al in de agenda. Scholen die meer informatie willen ontvangen over dit College kunnen een email sturen naar info@socap.be.

sylvia_bruens_hairextension-expert

Uniek in België en Nederland: online hairextension privéles door Sylvia Bruens

Hairextension expert Sylvia Bruens kun je nu online via Skype of facetime boeken voor 40 minuten Privéles. De privéles is bedoeld voor beginners of gevorderden, met of zonder kapperservaring.