Home/HAIR EXTENSIONS/Hairweave/Hairweave 40 gram Socap Original

Hairweave 40 gram Socap Original

 79,95 99,00 excl. BTW/TVA

So.cap hairweave extensions noemen ze ook wel weave , weft of matten

De Original Socap hairweave is gemaakt van 100% menselijk haar uit India. De extensions zijn Remy’s gesorteerd, dit houdt in dat alle haarschubben in de juiste richting liggen.

  • 30 cm heeft 100 gram – 50cm heeft 80 gram.
  • Te bevestigen met vlecht of microrings
  • Machine geweven

KIES 1. STRUCTUUR 2. LENGTE EN 3. KLEUR

Artikelnummer: SO-Hairweave Categorieën: , Tags: , , , , , , , ,
Leeg Selectie

Beschrijving

So.cap hairweave extensions noemen ze ook wel weave , weft of matten

Deze extensions zijn van 100% menselijk haar.
De Original Socap hairweave is gemaakt van haar uit India. Indisch haar sluit het beste aan op de structuur van ons eigen haar. De extensions zijn Remy’s gesorteerd, dit houdt in dat alle haarschubben in de juiste richting liggen. Dit is om vervilting en klitten tegen te gaan. Alle extensions zijn op professionele wijze gekleurd.

Verkrijgbaar in stijl, natural weave (wavy).

De keuze uit de verschillende structuren is erg ruim en er is altijd een gepaste structuur te vinden voor uw haarverlenging. Bij twijfel van de juiste kleur of structuur kunt u ons altijd een foto sturen en dan geven wij u een goed advies.

Verpakking 30 cm heeft 100 gram – 50cm heeft 80 gram. 

De original Socap Hairweave is nu verpakt per 40-50 gram voor een complete haarverlenging heb je 100 a 125 gram nodig. Bij iemand met dun haar adviseren wij 100 gram genoeg. Bij iemand met dik haar of juist heel kort haar adviseren wij 125 a 150 gram hair weave dit komt neer op 2 pakken. Een volume kun je gewoon plaatsen met 1 pak. 

De verschillende manieren om je hair weave te bevestigen.

Hairweaves kunnen op verschillende manieren bevestigd worden. De meest bekende manier is door middel van een vlechtje op de hoofdhuid. Ook leent dit product zich prima om met microrings te worden bevestigd.

Hairweave extensions verven.

Het is mogelijk om de extensions donkerder te verven. Het is echter niet mogelijk om de extensions lichter te maken. Omdat de wave extensions op de fabriek al zwaar chemisch gekleurd zijn kan het gebeuren dat de gewenste kleur niet naar wens uitpakt. Na het zelf kleuren van de extensions vervalt allen garantie en is dit op eigen risico.

Stylen van Original Socap extensions

Vergeet tijdens het krullen of stijlen niet een verzorgend product te gebruiken om het haar te beschermen. Onze extensions kun je heel makkelijk krullen met de krultang of stijlen met de stijltang.

Ons advies voor garantie

Wij adviseren altijd shampoos , maskers, enz te gebruiken van Original Socap, het liefst Jenoris omdat dit het beste aansluit op de verzorging van de extensions. Deze producten zijn mild en zeer geschikt voor uw eigen haar.

Extra informatie

Lengte

30 cm, 50 cm

Titel

Ga naar de bovenkant