Hargania olie

 14,95 excl. BTW/TVA

Hargania argan olie van Original Socap

Hargania olie voor het haar met macadamia en argan oliën. Het product is niet vet en laat geen resten achter in het haar en is geschikt voor alle haartypes. Het haar wordt glanzend , super zacht ,pluis vrij en intensief gevoed.
Argan olie , rijk aan vitamine E versterkt het haar

Artikelnummer: SO-Har-Olie Categorie: Tag:
Bij 3 stuks 10% korting
Bij 6 stuks 15% korting
Bij 12 stuks 20% korting
Bij 24 stuks 25% korting

Beschrijving

Hargania argan olie van Original Socap

Hargania olie voor het haar met macadamia en argan oliën. Het product is niet vet en laat geen resten achter in het haar en is geschikt voor alle haartypes. Het haar wordt glanzend , super zacht ,pluisvrij en intensief gevoed.
Argan olie , rijk aan vitamine E versterkt het haar en heeft een anti verouderingseffect. Macadamia olie heeft een verzorgende werking. De oil is voorzien van een UV filter die ervoor zorgt dat het haar niet aangetast wordt door zonlicht. Voor gekleurd haar blijft de kleur langer houdbaar.

Hargania olie is een van de topproducten uit de lijn. Wij adviseren om ook de shampoo en het haar MASKER te gebruiken voor een optimale verzorging.

Gebruiksaanwijzing:

  • Verdeel een paar druppels Hargania oil op de palm van je hand.
  • Breng het aan op handdoek droog haar zodat het product goed kan doordringen tot diep in het haar.
  • Breng dan uw haar in model.
  • Om gelijk glans aan uw haar te geven en het te beschermen tegen zon en wind kunt u Hargania olie op droog haar aanbrengen.
  • Om extra glans aan uw haar te geven kunt u Hargania olie toevoegen aan uw verfkleuring om een hoogwaardige glans te krijgen.

Titel

Ga naar de bovenkant