Jenoris Olie Monster

 1,00 excl. BTW/TVA

Jenoris Pistache Olie proefmonster

Een product dat echt werkt en chemisch en beschadigd haar  weer helemaal opbouwt. Dit product is ideaal voor beschadigd haar door blonderen, permanenten en chemische stijl behandelingen. Dit product is Natrium, sulfaat en chloride vrij en bevat geen parabenen.

Artikelnummer: JEN-Oil-Sample Categorieën: ,

Beschrijving

Jenoris Pistache Olie proefmonster

Jenoris een product wat echt werkt en chemisch en beschadigd haar  weer helemaal opbouwt. Dit product is ideaal voor haar wat beschadigd is door blonderen, permanenten en chemische stijl behandelingen. De keratine restaureert en voedt het haar. Doordat dit product Natrium, sulfaat en chloride vrij is droogt het haar niet uit en wordt het haar op een natuurlijke wijze weer gehydrateerd. Langzaam komt de veerkracht weer terug en gaat het haar weer glanzen. Jenoris Pistache olie beschermt het haar ook tegen warmte bronnen zoals de föhn, stijltang of krultang.

Wat doet Jenoris pistache olie:

 • het beschermt en herstelt de haarvezels
 • het voorkomt gespleten haarpunten
 • het ontwart knopen
 • het geeft zachtheid, elasticiteit en een mooie glans aan het haar
 • het maakt het haar weer gezond en krachtig
 • actieve ingrediënten: Pistache en Borage Oliën met Omega 3, 6 & 9, Vitamine E en lijnzaadolie
 • de Oil Treatment geeft het haar de ideale bescherming tegen zon, chloor en zout water.
 • zonder parabenen

Hoe te gebruiken:

 • Breng een kleine hoeveelheid van de Jenoris Pistache Hair Oil Treatment aan op schoon, handdoekdroog haar.
 • Verdeel deze kleine hoeveelheid vanaf halverwege het haar tot aan de haarpunten en spoel het niet uit.
 • Droog uw haar vervolgens met een föhn of laat het op een natuurlijke wijze drogen.
 • Ook is het mogelijk om Jenoris Pistache Hair Oil Treatment aan te brengen na het föhnen om eigenwijze plukjes handelbaar te houden of om droge haarpunten extra verzorging te geven.

Tip:

Gebruik ook het Jenoris pistache olie in combinatie met HEAT-TREAT cap voor betere resultaten.

Langdurige resultaten

Als haarverzorgings professionals zien we haar dat echt aandacht nodig heeft.  Wanneer mensen Kapsalons getransformeerd verlaten willen ze dat het resultaat blijvend is.  De echte uitdaging is hoe klanten te helpen om het perfecte resultaat van de haarbehandeling te blijven behouden voor langere tijd. We hebben begrepen dat de dagelijkse haarverzorgingsproducten een groot deel van het probleem zijn.  Dus hebben wij een professionele haarverzorgingslijn ontwikkeld en uitgezet met als resultaat dat het nu voor iedereen bereikbaar is om dagelijks met glanzend, glad, zijdeachtig en gezond haar door het leven te gaan.

De gedachte achter Jenoris

De Jenoris reis begon met de noodzaak van een perfect product. We zijn verplaatst naar het laboratorium. We zijn begonnen met het analyseren van breuken en gespleten haarpunten in de haarstrengen. We onderzochten het haar op kracht, soepelheid en glans om echt inzicht te verkrijgen in wat nu echt het verschil maakt en hoe deze kwaliteiten te maximaliseren. We kozen voor een wetenschappelijke aanpak. We hebben getest, geanalyseerd, gemeten en verbeterd met behulp van een matrix van natuurlijke en samengestelde ingrediënten. Door middel van dit strenge proces hebben we Jenoris ontwikkeld. Het resultaat overtrof onze verwachtingen en die van onze klanten. Jenoris staat voor vitaliteit, exclusief, fris en innoverend.

Titel

Ga naar de bovenkant