Home/CURSUS/Masterclass Hairweave

Masterclass Hairweave

 75,00

De Masterclass Hairweave duurt 1 dag en is de vervolgcursus op onze Basiscursus Hairweave. U heeft geen kapperservaring of een inschrijving van de Kamer van Koophandel nodig. U neemt u uw eigen model mee om een haarverlenging in te zetten.

Artikelnummer: Cursus-MC-Hw Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Masterclass Hairweave

De Masterclass Hairweave duurt 1 dag en is de vervolgcursus op onze Basiscursus Hairweave. De cursus begint om 11:00 uur en duurt  tot 17:30 uur. U heeft geen kapperservaring of een inschrijving van de Kamer van Koophandel nodig. U neemt u uw eigen model mee om een haarverlenging in te zetten. Voor de cursus dient het model of de cursist haar eigen haar aan te schaffen. De prijzen kunt u vinden op onze website.

ONDERWERPEN MASTERCLASS HAIRWEAVE

  • Het afdelen van het hoofd
  • Scheidingen trekken
  • Model knippen en snijden van hairextensions.
  • In model stylen met krultang of stijltang
  • Kleurbepaling van de extensions om met meerdere kleuren te werken
  • Producten voor de verzorging van hairextensions
  • Tips & trucjes tijdens het inzetten

 

EXTRA CURSUSINFORMATIE

U kunt voor deze masterclass een afspraak inplannen voor de dag dat u het best uitkomt op werkdagen van maandag t/m vrijdag. In principe heeft u aan 1 dag voldoende om alle facetten te behandelen en om zelfstandig aan de slag te gaan. Maar u kunt ook uw eigen werktempo bepalen en een of meer extra dagen inplannen a € 59,00 euro per extra dag.

Alle materialen die u deze dag gebruikt krijgt u in bruikleen of kunt u aanschaffen. Tip: u krijgt 10% korting op alle producten die u tijdens deze cursusdag aanschaft. U ontvangt een Original Socap deelname certificaat mee. De lunch is inbegrepen.

CURSUSLOCATIE

Total Hair Academy B.V.
Den ilp 8
NL-1127 PA Den Ilp
020-4822510
info@originalsocap.nl

Gratis parkeren

Titel

Ga naar de bovenkant