Home/Hair Extensions/Coldhair van Original Socap

Coldhair van Original Socap

coldhair-socap-original-tape-extensions-hairextensions

Voor het bestellen van ColdHair graag een mail sturen naar info@socap.be

Artikelnummer: coldhair Categorie:
Leeg Selectie

Beschrijving

Coldhair de nieuwe gepatenteerde innovatie van Original Socap.

Coldhair is het nieuwste systeem om hairextensions te plaatsen. Met deze gepatenteerde techniek van Original Socap, beschadig je het haar niet. Dit is een uniek cold fushion systeem waar geen warmte aan te pas komt en een van de veiligste methoden om extensions te plaatsen. Door de speciale gepatenteerde lijm blijven deze extensions wel tot 4 tot 6 maande zitten en heeft de klant veel plezier van zijn haarextensions. Deze extensions zijn zeer plat en voel je daaron niet zitten. De extensions zijn exclusief van zeer hoge kwaliteit. Voor een haarverlenging heb je 10 tot 12 pakjes nodig. Het verwijderen van een Coldhair haarverlenging is binnen 15 minuten met een speciale essentische olie. Deze extensions zijn alleen exclusief bij Original Socap te koop.

foto-coldhair

foto-coldhair

Eigenschappen van Cold hair:

  • 100% echt human hair uit India.
  • Lengte 50 cm.
  • Blijft 4 tot 6 maanden zitten.
  • Zeer hoge kwaliteit.
  • 1 Coldhair extension is 0,8 mm breed en 1 cm hoog.
  • Het gewicht per extension is 0,75 gram
  • Verpakt per 10 stuks.

Verwijderen van deze hairextensions gaat binnen 15 minuten met een speciale Cold-hair olie en beschadigd het eigen haar niet bij het verwijderen.

Voor garantie en verzorging van deze hairextensions kunnen alleen de verzorgende producten van Coldhair gebruikt worden.

Extra informatie

Kleur

1B.Blauw Zwart, 2.Natuur Zwart, 4.Donker Kastanje, 6.Chocoladebruin, 8.Natuur asbruin, 10.Donkerblond, 12.Blond, 14.Donker Goudblond, 24.Licht As Blond, 26.Licht Koperblond, 20.Zeer Lichtblond, DB2.Licht goublond, DB3.Goudblond, DB4.Goud, 140.Mix20/DB3, 1001.Platina Blond, 27.Licht Koper Blond, 17.Midden Koperbruin, 130.Koper, 32.Mahony Chestnut, 33.Mahonie bruin, 35.Mahonie Rood, 530.Wijnrood, Grijs, Lichtgrijs, 8/26, 18/24

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Coldhair van Original Socap” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Go to Top