Jenoris Masker Monster

 1,00 excl. BTW/TVA

Jenoris Keratine masker proefmonster

Een product dat echt werkt en chemisch en beschadigd haar  weer helemaal opbouwt. Dit product is ideaal voor beschadigd haar door blonderen, permanenten en chemische stijl behandelingen. Dit product is Natrium, sulfaat en chloride vrij en bevat geen parabenen.

Artikelnummer: JEN-Mask-Sample Categorieën: ,

Beschrijving

Jenoris Keratine masker proefmonster

Jenoris een product wat echt werkt en chemisch en beschadigd haar  weer helemaal opbouwt. Dit product is ideaal voor haar wat beschadigd is door blonderen, permanenten en chemische stijl behandelingen. De keratine restaureert en voedt het haar. Doordat dit product Natrium, sulfaat en chloride vrij is droogt het haar niet uit en wordt het haar op een natuurlijke wijze weer gehydrateerd. Langzaam komt de veerkracht weer terug en gaat het haar weer glanzen. Inhoud 500ml

Wat doet het Jenoris masker:

 • bouwt beschadigd haar weer helemaal op.
 • hydrateerd het haar doordat het natrium, chloride en sulfaat vrij is.
 • het haar droogt niet uit.
 • gaat gespleten haarpunten tegen.
 • Jeoris bevat geen parabenen.
 • rijk voorzien van verzorgende pistache olie
 • bevat omega 3,6 en 9 olie

Gebruiksaanwijzing:

 • Breng een royale hoeveelheid aan op handdoek droog gewassen haar
 • kam het masker middels de Jenoris Oil Comb (kam) door het haar om het product gelijkmatig te verdelen.
 • Laat Keratin Hair Mask 3 tot 5 minuten inwerken.
 • Spoel het haar goed uit met lauw water. Voor heel beschadigd haar laat het masker 12 minuten inwerken.
 • Gedurende de eerste weken twee maal per week gebruiken, maar na verloop van tijd, wanneer het haar herstelt is verminderen.

Tip:

Om het product beter te laten inwerken gebruik HEAT-TREAT cap voor betere resultaten. Meng voor dik, stug haar ongeveer 1 theelepel PISTACHIO HAIR TREATMENT OIL met het masker voor extra glans en elasticiteit.

Langdurige resultaten

Als haarverzorgings professionals zien we haar dat echt aandacht nodig heeft.  Wanneer mensen Kapsalons getransformeerd verlaten willen ze dat het resultaat blijvend is.  De echte uitdaging is hoe klanten te helpen om het perfecte resultaat van de haarbehandeling te blijven behouden voor langere tijd. We hebben begrepen dat de dagelijkse haarverzorgingsproducten een groot deel van het probleem zijn.  Dus hebben wij een professionele haarverzorgingslijn ontwikkeld en uitgezet met als resultaat dat het nu voor iedereen bereikbaar is om dagelijks met glanzend, glad, zijdeachtig en gezond haar door het leven te gaan.

De gedachte achter Jenoris

De Jenoris reis begon met de noodzaak van een perfect product. We zijn verplaatst naar het laboratorium. We zijn begonnen met het analyseren van breuken en gespleten haarpunten in de haarstrengen. We onderzochten het haar op kracht, soepelheid en glans om echt inzicht te verkrijgen in wat nu echt het verschil maakt en hoe deze kwaliteiten te maximaliseren. We kozen voor een wetenschappelijke aanpak. We hebben getest, geanalyseerd, gemeten en verbeterd met behulp van een matrix van natuurlijke en samengestelde ingrediënten. Door middel van dit strenge proces hebben we Jenoris ontwikkeld. Het resultaat overtrof onze verwachtingen en die van onze klanten. Jenoris staat voor vitaliteit, exclusief, fris en innoverend.

Ga naar de bovenkant